top of page

Shopping Night by Ones, vol. 3

Aktualizováno: 20. 9. 2023

Během večera jste poznali limitovanou edici od Ademi, novinky od Oraculum a Buffet Clothing, představili jsme novou značku, která se stala součástí Ones Concept a objevovali biodynamická vína od našich přátel z Winegeek.


Naše třetí edice Shopping Night ve Ones Concept nebyla jen další událostí - byla to oslava designu a příležitost pro příjemné setkání naší komunity. Pokud jste neměli tu možnost se zúčastnit osobně, tak čtěte dál a nebo se přihlašte do našeho newsletteru a vidíme se na té další!






Limitovaná kolekce "Ademi x Ones"


Kobaltová modrá je stěžejní barvou vizuální identity Ones Concept. Stala se i barvou nové limitované kolekce Adély Mitrengové, známé jako Ademi.


Máte tak jedinečnou možnost udělat si radost Peněženkou N.1, MUFFIN CASE nebo kabelkami RE-START a CHOICES právě v tomto barevném provedení.


Každý kousek je výsledkem precizní práce a vášně a celá kolekce vznikla exkluzivně právě pro Ones Concept, kde si je můžete i zakoupit.




Workshop Adély Mitrengové


Vedle představení našeho collabu jste se pod vedením Adély mohli zůčastnit i jejího workshopu a u skleničky vína si tak vytvořit svůj vlastní módní doplněk. Nebo se jen podívat, jak její produkty vznikají.




Odtajnění nové vůně Oraculum


Vůně má moc navigovat nás našimi vzpomínkami nebo zakotvit ty nové. A Oraculum to dokáže jako málokdo jiný.

Nový parfém Helenist je kombinací fíkových listů, růže, konvalinky a dalších tónů, které vytvářejí smyslnou symfonii.

Vážíme si, že odtajnění této vůně proběhlo právě u nás v rámci “Shopping Night by Ones, vol. 3” a my tak mohli tuto vzpomínku sdílet právě s naší komunitou.





Noili: Přírodní Krása v Každé Kapce


Není lehké najít produkty, které jsou jednoduché, ale účinné. Noili je výjimkou. Jejich filozofie je založena na minimalismu a čerstvosti. Každý produkt je navržen tak, aby poskytoval pokožce přesně to, co potřebuje, aniž by ji zatěžoval zbytečnými složkami.


Na “Shopping Night by Ones, vol.3” jsme právě Noili představili jako nový přírůstek do Ones Concept sortimentu.


Během večera bylo možné vyzkoušet si jejich produkty a nebo si jen s expertkami popovídat o dokonalé péči o pleť.





Představení nové kolekce Buffet Clothing


Móda je formou sebevyjádření a Buffet Clothing to chápe lépe než kdokoli jiný. Během večera tato progresivní slovenská značka představila jejich novou kolekci SS2023 - street fashion inspirovanou v moderním umění. Každý kousek je důkazem, že móda může být originální, luxusní a zároveň udržitelná.





Partnerem Shopping Night byli Winegeek


Víno je zážitek a ve Winegeek to ví. Během večera nás provázeli svou selekcí výjimečných přírodních a biodynamických vín. Jsme rádi, že právě Winegeek se stal partnerem “Shopping Night by Ones, vol.3” - díky nim šlo o opravdu příjemně strávené chvíle ale zároveň jsme měli možnost objevovat svět malých evropských vinařů a jejich přátel.



Vidíme se příště!


Ať už jste hledali nový parfém nebo módní kousek, přišli jste si povídat s tvůrci nebo o biodynamickém víně nebo jste jen hledali chvíli strávenou v dobré společnosti, doufáme, že jste si večer užili stejně jako my.


Děkujeme, že jste byli součástí naší Shopping Night a doufáme, že budeme mít možnost se ve Ones Concept potkat na naší příští akci! Tak se nezapomeňte přihlásit do našeho newsletteru, ať vám můžeme dát vědět! 💙



DSC_0869.jpg
Buďte u toho s námi!

První brunch ve Ones, to si nemůžete nechat ujít!

1st Brunch in Ones! Be the part of it!

We are community of likeminded people with passion for all things design.

bottom of page